Bueskyting til hest

Tid


Sted


I samarbeid med Oslo Bueskyttere holder vi kurs i bueskyting til hest for alle nivåer.

På kurset vil vi gå gjennom det grunnleggende med tommelgrep, og skyte i bevegelse fra bakken først. Så tar vi det opp på hesteryggen med oppvarming i det å styre hesten gjennom banen, og kunne håndtere det å ri med kun en hånd på tøylen. Til slutt setter vi det sammen og prøver å skyte fra hesteryggen. 

Av sikkerhetsmessige grunner må du ha gjennomført et introkurs i bueskyting hos Oslo Bueskyttere, eller tilsvarende, for å kunne delta. Treningsplanen hos OBS finner du her: https://www.oslobueskyttere.no/class-schedule/

Det krever ingen forkunnskaper innenfor ridning for å delta på disse kursene, men det krever at du ikke er redd for hest og er komfortabel med å jobbe med så store dyr. Hestene vi bruker er godt trente og stødige dyr. 

Fordi vi for det meste har ponnier har vi satt en øvre vektgrense for rytteren på 90kg. Derimot har vi to store hester som tåler mer, men de krever også litt høyere rideferdigheter. 

Disse kursene er ikke ment til å være opplæring innenfor ridning, det er introduksjonskurs til bueskyting på hesteryggen. Vi kommer til å jobbe mest i skritt, men det vil også være mulighet til å prøve trav og galopp for de som er mer erfarne ryttere.


Pris:

300kr for medlemmer av Elveli Kjøre- og Rideklubb og/eller medlemmer av Oslo Bueskyttere

500kr for ikke-medlemmer. Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Elveli Kjøre- og Rideklubb

Levert av IdrettenOnline