Helgekurs med Trine Bøhnsdalen

Sted

Elveli Kjøre- og Rideklubb inviterer til spennende helgekurs med Trine Bøhnsdalen første helgen i februar, 06.-07. februar 2021

Helgekurset inneholder 1-2 teoriøkter, individuelle økter og gruppeøkter. Det vil være både arbeid med hesten fra bakken og under ridning for de som ønsker det, med fokus på bevisst kommunikasjon mellom mennesket og hesten. Innholdet i kursdagen kan du selv være med å forme, da Trine ønsker å gi hver enkel deltager mest mulig matnyttig kurs. Kom gjerne med ønsker i påmeldingsmailen.

Mer informasjon om ridetider og innhold vil bli lagt ut uken i forkant av kurset.

Dette er en unik mulighet til å bedre forståelsen av kommunikasjonen mellom deg og hesten, og bli bevisst på hva du gjør og hvordan det påvirker hesten din.

Vi håper å få en hyggelig lunsj i fellesskap på Sørkedalen Landhandel, kaffe er inkludert i kursprisen.

Pris for fullt helgekurs (begge dagene): 950kr per pers dersom du er medlem av Elveli Kjøre- og Rideklubb, 1500kr for ikke-medlemmer.

Det vil være mulig å dele plass. Er dere to stykker som gjerne vil dele en plass send oss en mail, så kommer vi frem til en løsning.

På grunn av smittesituasjonen i Oslo ser vi oss nødt til å begrense adgang for publikum, det skal hele tiden være mulig å overholde Oslo kommunes smittevernregler. Kurset foregår utendørs.

For påmelding send en mail til elvelikr@gmail.com med fullt navn og kontaktinformasjon. Ønsker du å leie hest av rideskolen skriver du opp tre ønsker, i prioritert rekkefølge. Leie av hest er gratis for medlemmer av Elveli Kjøre- og Rideklubb. Er du ikke medlem koster det 200kr per dag for leie av hest.

For å lese mer om Trine, kan du klikke deg inn på hjemmesiden hennes http://www.trinebohnsdalen.no